Kavgaya karışan polisle alakalı işlem yapıldığı açıklandı

Ankara ilinde yer alan Yenimahalle ilçesindeki Kaletepe Mahallesi içerisinde alkollü bir durumda bulunduğu iddia edilen bir şahıs darbedilirken çekilmiş olan görüntüler, sosyal medya üzerinde yer almaya başladı.

Kavgaya karışan polisle alakalı işlem yapıldığı açıklandı


Ankara ilinde yer alan Yenimahalle ilçesindeki Kaletepe Mahallesi içerisinde alkollü bir durumda bulunduğu iddia edilen bir şahıs darbedilirken çekilmiş olan görüntüler, sosyal medya üzerinde yer almaya başladı. Görüntüye bakıldığında bahsi geçen kişiyi dövmekte olanların bekçi olduğu iddia edildi. Fakat yazılı bir açıklamada bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü, olaya karışmış olan kişilerden bir tanesinin o esnada izinli bulunan polis memuruyla site güvenlik görevlisi olduğu konusunda bir duyuruda bulundu.

Söz konusu olayın 18 Şubat 2020 tarihi içerisinde saatler 00:45 civarında gerçekleştiği ifade edilerek şu bilgilere yer verildi;

''Kaletepe Mahallesi içerisinde taziye evinin bulunmakta olduğu siteye gelip rahatsızlık verdiği ileri sürülen şahıslarla taziye sahipleri ile birlikte site güvenlik personelleri arasında arbede yaşanmıştır. Gerçekleştirilen özel araştırma sonrasında paylaşılmış olan görüntüler üzerindeki şahıslardan bir tanesi dedesinin cenazesi sebebiyle taziye evinde bulunan ve izinli olduğu açıklanan polis memuru, öteki kişinin de site güvenlik görevlisi olduğu anlaşılmış durumdadır. Çarşı ile mahalle bekçilerimizin  bu olaya herhangi bir müdahalesi yoktur. Olaya karışmış olduğu tespit edilmiş bulunan polis memuruyla alakalı gerekli işlemler de başlatılmıştır.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.