Kaybolan dağcılarla alakalı yeni bir iz bulunmuş durumda

Uludağ bölgesinde 1 Aralık tarihi içerisinde kayboldukları açıklanan iki tane dağcıdan ilk kez bir iz bulunmuş olması, arama kurtarmayla alakalı çalışmaların yönünü değiştirmiş oldu.

Kaybolan dağcılarla alakalı yeni bir iz bulunmuş durumda


Uludağ bölgesinde 1 Aralık tarihi içerisinde kayboldukları açıklanan iki tane dağcıdan ilk kez bir iz bulunmuş olması, arama kurtarmayla alakalı çalışmaların yönünü değiştirmiş oldu. Arama ve kurtarma gerçekleştiren ekipler, kayıp dağcılar arasından bir tanesinin mont ile birlikte beresini bulduklarını açıkladı.

Jandarma'ya ait arama kurtarma ile birlikte AFAD bünyesinde yer alan ekipler gece yarısında yapmış olduğu aramalar esnasında dere yatağına yakın bir bölgede kırmızı renge sahip bir tane mont ile birlikte bere bulmuş oldu. Dağcıların elde edilen son görüntülerini inceleme altına alan ekipler, söz konusu bu montun Mert Alpaslan'ın Uludağ'a gelmiş olduğu gün üstünde yer alan kırmızı renkli mont olduğunu tespit etmiş bir durumda.

Aramayla alakalı çalışmaların  7. günü içerisinde ilk kez iki tane dağcıdan iz bulunmuş olması arama ve  kurtarma ekiplerinin yönlerinin dere yatağının bulunduğu bölgeye doğru çevirmiş oldu. Sabah çok  erken saatler içerisinde ekipler dere yatağı bölgesi üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırma kararı aldı.

Mert Alpaslan ile birlikte Efe Sarp adına sahip iki tane dağcı yürüyüş gerçekleştirmek amacıyla gittikleri Bursa ilinde yer alan Uludağ içerisinde kayboldular. İkiliden hiç bir şekilde haber alınamamasından dolayı aramayla alakalı çalışmalar başlatıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.