Kendisini vince asıp yaşamını yitirdi

Kocaeli ilinde yer alan Başiskele ilçesi içerisinde, bir tane fabrikada güvenlik görevlisi pozisyonunda çalışan Nuri D. (31) isimli vatandaş kendini vince asıp yaşamına son vermiş oldu.

Kendisini vince asıp yaşamını yitirdi


Kocaeli ilinde yer alan Başiskele ilçesi içerisinde, bir tane fabrikada güvenlik görevlisi pozisyonunda çalışan Nuri D. (31) isimli vatandaş kendini vince asıp yaşamına son vermiş oldu. Saatler 00:30 civarında, Başiskele Ovacık Mahallesi'nde yer alan Çuhane Caddesi içerisinde bulunan bir fabrikada gerçekleşen söz konusu bu olayda, fabrikanın içinde güvenlik görevlisi pozisyonunda çalıştığı bilgisine ulaşılan Nuri D, fabrikanın depo kısmında yük taşımada kullanılmakta olan tekerlekli merdivenin üstüne çıkıp vince bağlamış bulunduğu bir tane ipe kendini asarak yaşamına son verdi.

Nuri D.'yi ip ile asılı durumda görmüş olan mesai arkadaşları sağlık personellerine haber verdi. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık ekipleri tarafından bulunmakta olduğu yerden indirilmiş olan Nuri D'nin gerçekleştirilen kontrollerde öldüğü belirlenmiş oldu. Evli ve iki tane çocuk babası  olduğu öğrenilen Nuri D'nin cansız bedeni gerçekleştirilen incelemenin hemen sonrasında morga götürüldü. Olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.