Kısıtlamada asfalt mesaisi yaptılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkmayla alakalı kısıtlamalarda yolların boş bir durumda bulunmasını fırsat bilip hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Kısıtlamada asfalt mesaisi yaptılar


Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkmayla alakalı kısıtlamalarda yolların boş bir durumda bulunmasını fırsat bilip hizmet üretmeyi sürdürüyor. Görevli olan ekipler, Namık Kemal Bulvarı'nın yanı sıra  Fatih Caddesi ile birlikte Yüzüncü Yıl Bulvarı'nda sıcak asfalt serilmesiyle beraber yol bakım çalışmalarını gerçekleştirmiş oldu.  Koronavirüsle alakalı tedbirler dahilinde uygulanmaya devam edilen sokağa çıkma kısıtlamalarında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı olan ekipler yolların boş bir durumda bulunmasını fırsat bilip yol yenilemeyle alakalı çalışmalara ivme kazandırmış oldu.

Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görevli olan Yapım İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafiğin yoğun bir durumda bulunduğu bölgeler üzerinde deforme olup bozulmuş durumdaki yollar üzerine sıcak asfalt serilmesiyle beraber yama çalışmalarını gerçekleştirdi. Bunun dahilinde Kepez İlçesinde yer alan Namık Kemal Bulvarı içerisinde 135 metre uzunluğundaki alan üzerinde 120 tonluk sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmiş oldu. Ayrıca görevli olan ekipler Muratpaşa İlçesinde yer alan Fatih Caddesi üzerinde de sıcak asfalt serimi yapmış oldu. İş makinalarının yanı sıra ekiplerin çok yoğun bir şekilde çalışması sonrasında 350 ton kadar sıcak asfalt dökülüp yol trafiğe açılmış oldu.

Kısıtlama boyunca sokakların boş bir durumda bulunmasından yararlanmış olan ekipler aracılığıyla ayrıca deforme olmaya başlayan 100. Yıl Bulvarı içerisinde de asfalt yama çalışmaları yapıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.