Kocaeli ili beyaza bürünmüş durumda

Kocaeli ilinin yüksekte yer alan kesimleri beyaza bürünmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde, İstanbul iliyle birlikte çevresi için beklenmeye başlanan kar yağışı Kocaeli ili içerisinde etkili olmaya başlamış bir durumda.

Kocaeli ili beyaza bürünmüş durumda


Kocaeli ilinin yüksekte yer alan kesimleri beyaza bürünmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde, İstanbul iliyle birlikte çevresi için beklenmeye başlanan kar yağışı Kocaeli ili içerisinde etkili olmaya başlamış bir durumda. Kentin alçak bölgeleri üzerinde yağmur etkili bir durumdayken, yüksek bölgeleri de beyaz renge bürünmüş durumda.

İzmit ile birlikte  Körfez, Derince, Kartepe ve Gölcük ilk sırada yer almak üzere pek çok ilçenin yüksek bölgeleri üzerine mevsimin ilk karı yapmış bir durumda. İzmit ilçesi içerisinde yer alan bir üniversitenin Umuttepe Yerleşkesi de beyaz renge bürünmüş bir durumda. Öğrenciler ise karı gördükten sonra dışarıya çıkıp yağan karın tadını çıkartmış oldu. Antalya iliyle birlikte değişik şehirlerden gelmiş olan üniversite öğrencileri de yaşamlarında ilk kez kar görüyor olmanın mutluluğunu yaşamaya başladı. Gece saatlerine doğru etkisini daha da fazla arttırması konusunda beklenti bulunan kar yağışıyla ilgili olarak harekete geçmiş olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyetlerine devam eden kar timleri, yağışın etkili bir durumda bulunduğu bölgeler üzerinde tuzlama çalışmaları yapmayı sürdürüyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.