Köpeği kurtardı ama kendisi yaşamını yitirdi

Eskişehir ili içerisinde şoför Recep Tektaş önüne çıkmış olan köpeğe çarpmamak amacıyla direksiyonu kırdığı için arabası hızlı bir şekilde gölete uçtu.

Köpeği kurtardı ama kendisi yaşamını yitirdi


Eskişehir ili içerisinde şoför Recep Tektaş önüne çıkmış olan köpeğe çarpmamak amacıyla direksiyonu kırdığı için arabası hızlı bir şekilde gölete uçtu. Suya düşmüş olan otomobil içerisinde yaralandığı açıklanan Recep Tektaş hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirdi. Otomobil içerisinde bulunan Zahra Özbek'in de  yaralandığı ifade edildi.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, Sarısungur Mahallesi içerisinde yer alan Sarısungur Göletine yakın bir bölgede seyir halinde bulunan, Recep Tektaş idaresinde olan 26 E 7867 plakasına sahip otomobilin önüne bir tane köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak amacıyla hızlı bir şekilde direksiyonu kırmış olan Tektaş'ın kontrolünü yitirmesiyle beraber  kenarında yer alan telleri aşmış bulunan araba Sarısungur Göleti'ne düşmüş oldu. Suyun içine düşmüş olan otomobilde yer alan yabancı uyruklu olduğu bilgisine ulaşılan Zahra Özbek'le şoför Recep Tektaş'ın yaralandığı ifade edildi.

Yaralı durumdaki vatandaşlar olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde Eskişehir Şehir Hastanesine götürüldü. Yaralı durumda bulunan şoför, yapılmış olan bütün müdahalelere karşın hiç bir şekilde kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Kazadan sonra gölette yer alan otomobil de çekici yardımı ile kenara çekilmiş oldu.

Jandarma ekipleri söz konusu bu kazayla alakalı bir incelemeyi başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.