Kullandığı traktörle kazaya karışan İYİ Partili başkan yardımcısı hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı

Ödemiş - Beydağ yolunda meydana gelen kazada İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Şeker'in kullandığı traktör kamyona çarparak kaza yaptı. Kazada şeker hayatını kaybederken 13 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kullandığı traktörle kazaya karışan İYİ Partili başkan yardımcısı hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı

Kaza İzmir'in Ödemiş İlçesi Beydağ yolunda meydana geldi. Tarlada çalışan işçileri taşımakta olan İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Şeker kullandığı traktör ile birlikte seyir halinde ilerlediği sırada aynı yönde seyir halinde ilerlemekte olan 35 yaşında ki Y.T. yönetiminde ki kamyonet ile çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle birlikte traktörün römork kısmında bulunan işçiler yola savrulurken kamyon sürücüsü Y.T. ise kaza sonrasında yaya olarak olay yerinden kaçtı. Kaza esnasında yoldan geçmekte olan diğer araç sürücüleri yaralıların yardımına koşarken olay 112 ekiplerine bildirildi. 

Gelen ihbar sonrasında çok sayıda sağlık ekibi olay yerine sevk edilirken yaralılar yapılan ilk müdahaleler sonrasında Ödemiş İlçe Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada İYİ Partili Başkan Bilal Şeker ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sürücüyü yakalamak için çalışma başlatıldı

Kazada traktörün römork kısmında bulunan yaralıların durumunun iyi olduğu hastanede tedavilerine devam edildiği öğrenilirken kazaya karışan kamyonun sürücüsü Y.T. olay yerinden yaya olarak kaçmıştı. Güvenlik güçleri tarafından bölgede yapılan inceme sonrasında Y.T.'yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.