Kurban Bayramı'nda sıkı bir tedbir olacak

İçişleri Bakanlığı 81 tane ilin valiliğine ''2020 Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri'' konusuna sahip özel bir talimat yolladı. 29 Temmuz tarihi ila 4 Ağustos tarihleri arasında kara yolları üzerinde tam tamına 162.832 tane emniyet ile birlikte jandarma trafik personeli görev yapıyor olacak.

Kurban Bayramı'nda sıkı bir tedbir olacak


İçişleri Bakanlığı 81 tane ilin valiliğine ''2020 Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri'' konusuna sahip özel bir talimat yolladı. 29 Temmuz tarihi ila 4 Ağustos tarihleri arasında kara yolları üzerinde tam tamına 162.832 tane emniyet ile birlikte jandarma trafik personeli görev yapıyor olacak. Kazaların  çok yoğun bir durumda bulunduğu tespitleri yapılan, 17 il üzerindeki yirmi farklı güzergahta çok sıkı tedbirler alınmış olacak.

Diğer taraftan mevsimlik bir şekildeki tarım işçilerini taşımakta bulunan araçların  24:00 ila 06:00 saatlerinin arasında şehirler arası yolculuk yapmaları konusunda hiç bir şekilde izin verilmiyor olacak. Yedi gün 24 saat esasına göre uygulamaya alınacak söz konusu bu tedbirlerin dahilinde, emniyet ile birlikte jandarmadan toplamda 162.832  tane trafik personeli görevli durumda bulunacak.

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu ilk sırada yer almak üzere, Bakan Yardımcılarının yanı sıra Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Emniyet Genel Müdürü, bütün görevli durumdaki vali ve kaymakamlarla beraber emniyet ve Jandarma içerisinden görevli öteki üst düzey yetkili isimler de sahada yer alacak, alınan tedbirleri yerinde incelemiş olacak.

Geçmiş olduğumuz üç senedeki bayram tatilleri esnasında kazaların  çok yoğun olarak gerçekleştiği tespit edilmiş olan, 17 il üzerindeki 20 güzergah içerisinde, kontrolsüz alanlar hiç bir şekilde bırakılmayacak şekilde birbirinin devamı niteliğinde ekipler görevlendirilmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.