Kuzeninin ölmesine sebep oldu

İstanbul  ilinde yer alan Avcılar ilçesinde 22 yaşında bulunan alkollü bir şoför, yolda arkadaşları ile evine doğru yürümekte bulunan 15 yaşında bulunan kuzenine çarpıp ölümüne sebep oldu.

Kuzeninin ölmesine sebep oldu


İstanbul  ilinde yer alan Avcılar ilçesinde 22 yaşında bulunan alkollü bir şoför, yolda arkadaşları ile evine doğru yürümekte bulunan 15 yaşında bulunan kuzenine çarpıp ölümüne sebep oldu. Meydana gelen olaydan sonra her 2 aile de yıkılmış durumdayken, olayın yaşandığı an güvenlik kameralarından bir tanesi tarafından saniye saniye görüntülenmiş oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise söz konus ubu olay, 29 Ağustos tarihinde Avcılar ilçesinde meydana geldi. Nazar Gül (15), 3 tane arkadaşıyla beraber evine doğru yürümeye başladı. Bu esnada ise arka taraftan arabasıyla gelmekte olan kuzeni L. G. (22) hızlı bir şekilde gençlerin yanlarından geçmek için çalıştı. Ani bir şekilde arabanın sesini duymuş olan gençler yolun yanına çıkarken, Nazar Gül de bir anlık panikle arabanın olduğu tarafa doğru atlamış oldu.

L. G.'nin kullanmakta olduğu  araba lise öğrencisi olduğu açıklanan Nazar'a çarpıp metreler boyunca havaya savurmuş oldu. Ağır bir şekile yaralanmış olan genç kız olayın yaşandığı yere çağrılan ambulans ile hastaneye götürüldü. Genç yaştaki kız götürülmüş olduğu hastane içerisinde yaşamını yitirdi. Meydana gelen olaydan sonra L. G. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Firüzköy Karakoluna götürüldü ve burda ifadesi alındı.


81 promil kadar alkollü bir durumda bulunduğu bilgisine ulaşılan L. G., adli makamlar tarafından tutuklanıp cezaevine yollandı. Yaşamını yitirmiş olan genç  yaştaki kız, Esenyurt Cemevi içerisinde gerçekleştirilen cenaze törenin hemen sonrasında toprağa verilmiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.