Lüleburgaz'da tam tamına 449.0000 ton harcanmış durumda

Tekirdağ iline bağlı olan Lüleburgaz ilçesi içerisinde Mart ayında toplamda 449.000 ton kadar su harcandığı açıklaması yapıldı.

Lüleburgaz'da tam tamına 449.0000 ton harcanmış durumda


Tekirdağ iline bağlı olan Lüleburgaz ilçesi içerisinde Mart ayında toplamda 449.000 ton kadar su harcandığı açıklaması yapıldı. Ardımızda bırakmış olduğumuz Şubat ayı içerisinde 405.000 ton suyun kullanılmakta olduğu kent içerisinde bir önceki aya bakıldığı zaman tam tamına %10 kadar bir art­ış gerçekleşmiş oldu. 

Lüleburgaz Belediyesinin Su ile Kanalizasyon Müdürlüğü üzerinde elde edilmiş olan verilere bakılırsa Mart ayı içerisinde tüketilmiş olan toplamdaki su miktarı geçmiş olduğumuz önceki aya bakıldığı zaman tam tamına 44.000 ton kadar artıp 449.000 tona kadar ulaşmış oldu. Korona virüs ile alakalı salgından dolayı su kullanımının aylık ortalama bir şekilde 400.000 ton ila daha üstündeki tonlarda gerçekleşmiş olduğu Lüleburgaz ilçesi içerisinde içme suyu da 51.821 aboneye kadar ulaştırılmış oldu. Diğer taraftan su kullanımı konusunda en çok harcama yapılmış olan kısım da 44.727 tane  abonenin bulunmakta olduğu mesken aboneleri olmuş durumda. Mesken abonesi olanlar toplamda 337.000 ton kadar su harcaması da gerçekleştirilmiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.