Makarna üreticileri tepkili

Makarna Üreticileri ile Sanayicileri Derneği (MÜSAD)'nin Yönetim Kurulu Başkanı  görevinde bulunan Nihat Uysallı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19)le alakalı salgının gölgesinde marketlerden bazılarının makarna ilk sırada yer almak üzre birtakım ürünlerin fiyatlarında çok yüksek artışlar gerçekleştirmesine de tepki göstermiş oldu.

Makarna üreticileri tepkili


Makarna Üreticileri ile Sanayicileri Derneği (MÜSAD)'nin Yönetim Kurulu Başkanı  görevinde bulunan Nihat Uysallı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19)le alakalı salgının gölgesinde marketlerden bazılarının makarna ilk sırada yer almak üzre birtakım ürünlerin fiyatlarında çok yüksek artışlar gerçekleştirmesine de tepki göstermiş oldu. Makarna üzerinde geçmiş olduğumuz gün bir internet sitesi üzerinde fahiş fiyat artışının görülmeye başlamasıyla insanların tedirgin olduğunu belirten Uysallı daha sonrasında; ''Bu söz konusu e-ticaret sitesine hemen uyarıda bulunduk , o fiyatı kaldırmış oldular ancak fiyatı görenler panik yapmaya başladı. Bu aslına bakılırsa ahlaki bir konudur'' ifadeleriyle konuşma gerçekleştirdi.

Uysallı daha sonrasında, en yoğun durumda bulunan tartışmanın makarna fiyatı hususunda yaşanmakta olduğuna da işaret edip; ''Kesin bir şekilde makarna ile birlikte bulgur ve un üretimimiz konusunda hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Hatta makarna üretimi konusunda kapasite fazlamız dahi mevcut. Ondan dolayı da paniğe hiç bir şekilde gerek bulunmuyor. Halkımız gereksiz bir şekilde panik yapmaya başladı. Hiç bir kimse asla merak etmesin, satış noktaları da hızlı bir biçimde tekrardan dolar ve bir ila iki gün içinde bu problem çözülür'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.