Manisa beşik gibi sallanmayı sürdürüyor

AFAD tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi içerisinde saatler 14:36'yı gösterirken 4.4 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti.

Manisa beşik gibi sallanmayı sürdürüyor


AFAD tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi içerisinde saatler 14:36'yı gösterirken 4.4 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti.

AFAD tarafından resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Manisa ilinde yer alan Kırkağaç ilçesi içerisinde saatler 14:36'yı gösterirken 4.4 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşmiştir. Gelişmeleri ise takip etmekteyiz'' şeklindeki ifadelerine yer verildi. Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi içerisinde meydana gelmiş olan 4,4 büyüklüğüne sahip depremden sonra, an itibari ile olumsuz bir ihbarın bulunmamakta olduğu bilgisi alınmış durumdadır.

Manisa Valiliği ise merkez üssünün Kırkağaç ilçesi olarak açıklanan 4,4 büyüklüğüne sahip depremden kaynaklanmış olan olumsuzluk olmadığını ifade etti. Valilik tarafından yapılmış olan yazılı açıklama içerisinde, bugün saatler 14:36'yı gösterirken merkez üssü Kırkağaç olarak açıklanan 4,4 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleştiği anımsatıldı.

Açıklama içerisinde; ''An itibari ile depremden kaynaklanmış olan herhangi olumsuzluk yer almamaktadır.'' şeklindeki ifadeler kullanılmış oldu.

AFAD web sitesi üzerinde yer almış olan bilgiye bakılırsa, saatler 06:25'i gösterirken Kırkağaç ilçesi üzerinde 4.0 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Söz konusu bu sarsıntı, yerin 6.99 kilometrelik derin bölgesinde meydana geldi.

AFAD'dan alınmış olan bilgiye bakılırsa, saatler gece 03:23'ü gösterirken merkez üssü Manisa ilinin Akhisar ilçesi olarak tespit edilen 4.6 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Deprem ayrıca yerin ortalama 6 kilometrelik derin bölgesinde kaydedilmiş durumdayken, İzmir ilinin pek çok ilçesinde de hissedilmiş durumdaydı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.