Manisa beşik gibi sallanmayı sürdürüyor

Afet ile Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan verilere bakılırsa merkez üssü Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi olarak açıklanan 5.2 büyüklüğüne sahip deprem gerçekleşti.

Manisa beşik gibi sallanmayı sürdürüyor


Afet ile Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan verilere bakılırsa merkez üssü Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi olarak açıklanan 5.2 büyüklüğüne sahip deprem gerçekleşti. Saatler 19:09'u gösterirken gerçekleşmiş olan söz konusu bu deprem, yerin tam olarak 7 kilometrelik derin bölgesinde gerçekleşti. Söz konusu bu deprem; İzmir ilinin yanı sıra Bursa ili ve İstanbul ili içerisinde de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesinde yer alan Kandilli Rasathanesinin Deprem Araştırma Enstitüsü de, Manisa ilinde yer alan Kırkağaç ilçesi içerisinde 4.9 büyüklüğüne sahip deprem gerçekleştiğini açıkladı. Kandilli'nin paylaşmış olduğu verilerine  bakılırsa deprem yerin  tam olarak 12.1 kilometrelik derin bölgesinde gerçekleşti.


Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanmış olan verilere bakılırsa 5.2'lik depremden hemen sonrasında aynı bölge üzerinde 3.3 büyüklüğünün yanı sıra 3.5 büyüklüğü ve 3.9 büyüklüğüne sahip depremler gerçekleşti.

Manisa ilinde yer alan Kırkağaç ilçesi içerisinde, AFAD tarafından açıklanan verilere bakılırsa 5.2 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında Manisa Valiliği tarafından yapılmış olan açıklama üzerinde olumsuz bir durum bulunmadığı açık bir şekilde ifade edildi. 

Manisa ilinde yer alan Kırkağaç ilçesi içerisinde gerçekleşen 5.2 büyüklüğüne sahip depremin sonrasında Kırkağaç ilçesiyle birlikte Akhisar ilçesinde depremi şiddetli hissetmiş olan vatandaşlar da sokaklara dökülmeye başladı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.