Manisa ilindeki maden kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi

Manisa ilinde yer alan Soma ilçesi içerisinde geçtiğimiz gün saatler 13:00 civarında özel bir firmanın ait maden ocağı içerisinde üretim faaliyetlerinin yer almadığı galeri kısmında gerçekleştirilen bakım ve onarım faaliyetleri esnasında göçük gerçekleşti.

Manisa ilindeki maden kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi


Manisa ilinde yer alan Soma ilçesi içerisinde geçtiğimiz gün saatler 13:00 civarında özel bir firmanın ait maden ocağı içerisinde üretim faaliyetlerinin yer almadığı galeri kısmında gerçekleştirilen bakım ve onarım faaliyetleri esnasında göçük gerçekleşti. Gerçekleşmiş olan söz konusu bu olayda üç tane maden işçisi yaşamını kaybetmiş durumdayken, bir tane maden işçisi de yaralı şekilde çıkartılmış oldu.

Diğer taraftan göçük altında yaşamını kaybetmiş olan maden işçilerinden Ersin Özdoğan'ın (33) cansız bedeni ilk olarak Soma Devlet Hastanesinde yer alan morga hemen sonrasında da otopsi yapılması amacıyla Merkez Efendi Devlet Hastanesinde yer alan Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Manisa ilinde yer alan Soma ilçesi içerisinde, özel bir tane kömür ocağı içerisinde yapılmış olan bakım ve onarım faaliyeti esnasında gerçekleşen göçüğün altında kaldığı açıklanan iki tane maden işçisinin de cansız bedenlerine ulaşılmış oldu. Yaşamını yitiren iki kişiden Salih Ayber'in (36) evli bir durumda ve bir tane de çocuk babası olduğu bilgisine ulaşılırken, öteki işçilerden Erdinç Karaveli'nin (40) ise evli olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayber ile birlikte Karaveli'nin cansız durumda bulunan bedenleri Soma Devlet Hastanesinde yer alan morga getirilmiş oldu. Maden faciası esnasında yaşamını yitirenlerin sayısı da 3'e yükselmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.