Manisa'nın o bölgesinde yaşayanlar artık göktaşı aramaya başladı

Manisa ilinde yer alan Salihli ilçesinin Pazarköy Mahallesi içerisinde ani bir şekilde görülmüş olan ışık huzmesinin daha sonrasında, sazlık alan üzerinde yangın çıkmış olması meteor yani gök taşı düşmesi konusundaki ihtimali akıllara getirmiş durumda.

Manisa'nın o bölgesinde yaşayanlar artık göktaşı aramaya başladı


Manisa ilinde yer alan Salihli ilçesinin Pazarköy Mahallesi içerisinde ani bir şekilde görülmüş olan ışık huzmesinin daha sonrasında, sazlık alan üzerinde yangın çıkmış olması meteor yani gök taşı düşmesi konusundaki ihtimali akıllara getirmiş durumda. Sosyal medya üzerinde olayla alakalı görüntüler paylaşılmış bir durumdayken, köylüler de yangın çıkmış olan alana akın edip büyük mıknatıslar kullanarak göktaşı arayışına başladı.

Salihli ilçesinde yer alan kırsal Pazarköy Mahallesi içerisinde önceki gün saatler 22:30 civarında gökyüzünde ani bir şekilde belirmiş olan ışık hüzmesi çok büyük bir paniğe sebep oldu. Olayın yaşanmasının hemen sonrasında Marmara Gölü yakınında yer alan sazlık alan içerisinde yangın çıkmış olması da meteor düşmesi konusundaki ihtimali  akıllara getirmiş oldu. Yangın  aslında çok kısa zaman içinde kontrol altına alınmış durumdayken, gökyüzünü sadece birkaç saniyeliğine aydınlatmış olan ve meteor olduğu iddia edilen söz konus ubu ışık huzmesi, köylülerin yangın çıkmış olan söz konusu alana akın etmesine neden oldu. Yangının başarılı bir şekilde söndürülmesinin hemen sonrasında bölgeye gitmeye başlayan vatandaşlar ellerinde  yer alan büyük mıknatısları kullanarak gök taşı arayışına başladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.