Mekanda unutulan parayı sahibine verdi

Edirne ili içerisinde ''İnsanlık ölmemiş'' yorumları yaptıran bir olay meydana geldi.

Mekanda unutulan parayı sahibine verdi


Edirne ili içerisinde ''İnsanlık ölmemiş'' yorumları yaptıran bir olay meydana geldi. Dönerci dükkanı içerisinde unutulmuş olan ve içinde 400.000 Türk Lirası değerine sahip bir parayla altın olduğu tespit edilen çanta işletme sahibi tarafından Bulgaristan uyruğuna sahip sahibine kısa zamanda teslim edilmiş durumda. Duyarlı  bir tane vatandaşın parayı sahibine teslim etmiş olması, çok güzel anların meydana gelmesine de neden oldu.

Edirne ili içerisinde dönerci dükkanı işletmekte olan Emrah Durmaz, yemek yedikten hemen sonrasında ayrılmış bir müşterisinin çantasını dükkanda unuttuğunu fark ettikten sonra durumla ilgili olarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdi.

Dükkana intikal eden polis memurları çanta içerisinde yapmış oldukları incelemede içinde 400.000 Türk Lirası değerine sahip para ile birlikte altın bulunmuş olduğunu tespit etti. Hemen sonrasında çantanın sahibine ulaşmayı başaran ekipler, Bulgaristan uyruğuna sahip çifte çantalarını yemek yemiş oldukları dönerci esnasında unuttuklarını ifade ederek Edirne'ye gelmelerini talep etti. Edirne iline intikal eden Bulgaristan uyruğuna sahip çifte, parayla dolu çanta işletme sahiplerinden Durmaz tarafından polis ekipleri gözetiminde teslim edilmiş oldu.

Çantayı teslim ettikten sonra Bulgaristan uyruğuna sahip çiftin boynuna sarılmış olduğunu ifade eden Durmaz, çiftin fazlasıyla mutlu olduğunu ifade etti. Diğer taraftan ailenin çanta ile beraber dönerci dükkanına girmiş olduğu ve içerden ise çantasız çıkmış olduğu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.