Meteoroloji arka arkaya uyarılar yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu en son son değerlendirmelere bakılırsa: Marmara Bölgesi ile birlikte Kuzey Ege Bölgesi,  İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Batı ile Orta Karadeniz Bölgesi,  Doğu Anadolu Bölgesinin batı kesimleri, Güneydoğu Anadolu bölgesiyle Erzurum ilinin etrafının yağışlı geçecek olduğu tahmin edilmekte.

Meteoroloji arka arkaya uyarılar yaptı


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu en son son değerlendirmelere bakılırsa: Marmara Bölgesi ile birlikte Kuzey Ege Bölgesi,  İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Batı ile Orta Karadeniz Bölgesi,  Doğu Anadolu Bölgesinin batı kesimleri, Güneydoğu Anadolu bölgesiyle Erzurum ilinin etrafının yağışlı geçecek olduğu tahmin edilmekte. Söz konusu bu yağışların; kıyı bölümlerle Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur ile birlikte sağanak yağış, yağış alacağı açıklanan öteki yerlerde ise karla karışık bir şekilde yağmurun yanı sıra kar şeklinde olmak üzre, İstanbul ilinin yanı sıra Sakarya ili ile birlikte Kocaeli ili, Bursa ili, Yalova ili, Hatay ili,  Balıkesir ili ve ayrıca Osmaniye ilinin etrafı, Antalya ilinin doğu kıyılarıyla beraber Kahramanmaraş ilinin batı kesimlerinin kuvvetli, Adana ilinin etrafında şiddetli bir şekilde, Mersin ilinin etrafında yer yer şiddetli bir şekilde ve aşırı olması konusunda bir beklenti var.

Marmara bölgesinin ise çok bulutlu, bölgenin tamamının yağışlı geçecek olduğu konusunda tahminler var. Genel olarak yağmur ile birlikte sağanak yağışlar Kırklareli ilinin yanı sıra Edirne ili ile birlikte Tekirdağ ili ve  Çanakkale ilinin etrafında karla karışık bir şekilde yağmur ve yer yer kar şeklinde olması konusunda beklentiler bulunan yağışların İstanbul iliyle birlikte  Kocaeli ili, Yalova ili, Sakarya ili, Bursa ili ve ayrıca Balıkesir ilinin etrafında kuvvetli olması konusunda beklentiler var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.