Meteoroloji'den kritik bir uyarı geldi

Hava durumuyla ilgili olarak Meteoroloji tarafından aktarılmış olan  son dakika haberine bakılırsa, Pazar gününde Marmara Bölgesi ile birlikte Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz Bölgesinde başlayacağı açıklanan yağışların, Pazartesi günüyle birlikte Salı gününde Doğu Karadeniz  bölgesinin kıyılarının yanı sıra Doğu Anadolu Bölgesinin doğusu haricinde ülkenin tamamında etkili bir durumda bulunacağı tahmin edilmekte.

Meteoroloji'den kritik bir uyarı geldi


Hava durumuyla ilgili olarak Meteoroloji tarafından aktarılmış olan  son dakika haberine bakılırsa, Pazar gününde Marmara Bölgesi ile birlikte Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz Bölgesinde başlayacağı açıklanan yağışların, Pazartesi günüyle birlikte Salı gününde Doğu Karadeniz  bölgesinin kıyılarının yanı sıra Doğu Anadolu Bölgesinin doğusu haricinde ülkenin tamamında etkili bir durumda bulunacağı tahmin edilmekte. Yağışların kıyı bölgeler üzerinde yağmur ile birlikte sağanak, iç bölgelerde de karla karışlık yağmurun yanı sıra yer yer kar şeklinde olması konusunda bir beklenti var. Öte yandan, rüzgarın ise Batı Karadeniz'in batısı ile Marmara'da gece saatlerinden itibaren, Kuzey ve Orta Ege'de ise yarın akşam etkisini artırarak kuzey ile birlikte kuzeydoğu taraflardan 6 ila 8 kuvvetine sahip bir şekilde (50 ila 75 km/saat) fırtına biçiminde esmesi konusunda bir öngörü var.

Yurt içerisinde Orta Karadeniz bölgesinin  kıyılarının yanı sıra Doğu Akdeniz Bölgesinin doğu tarafı, Doğu Anadolu Bölgesinin güney ile birlikte batı bölgeleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile birlikte Zonguldak ili, Sinop ili, Bartın ili, Tokat ili,  Trabzon ili, Giresun ili, Gümüşhane ili, Rize ili, Sivas ili, Bayburt ili,  Nevşehir ili, Kayseri ili,  Erzurum  ili, Niğde ili ve Ağrı ili etrafının yağışlı geçeceği konusunda tahminler var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.