Meteoroloji'den şiddetli bir yağış uyarısı

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü; Ankara ilinin yanı sıra Eskişehir ili ile birlikte Edirne ili, Çankırı ili, İstanbul ili, Diyarbakır ili, Sakarya ili, Samsun ili, Zonguldak ili, Düzce ili, Kastamonu ili ve Bartın iliyle alakalı sağanak yağışın yanı sıra gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyarıda bulunmuş oldu.

Meteoroloji'den şiddetli bir yağış uyarısı


Meteorolojinin Genel Müdürlüğü; Ankara ilinin yanı sıra Eskişehir ili ile birlikte Edirne ili, Çankırı ili, İstanbul ili, Diyarbakır ili, Sakarya ili, Samsun ili, Zonguldak ili, Düzce ili, Kastamonu ili ve Bartın iliyle alakalı sağanak yağışın yanı sıra gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyarıda bulunmuş oldu. Ani  bir şekilde selle beraber su baskını benzerindeki olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli bir durumda bulunması talep edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılırsa, bugün Sakarya ilinin yanı sıra Zonguldak ili ile birlikte Düzce ili, Kastamonu ili ve Bartın ilinin kıyı ve batı ilçeleri üzerinde yerel kuvvetli sağanak yağışın yanı sıra gök gürültülü sağanak yağış ön görüsü var.

Meteoroloji öte yandan; Ankara ilinin yanı sıra İstanbul ili ile birlikte Çankırı ili, Eskişehir ili, Edirne ili, Samsun ili ve de Diyarbakır iliyle alakalı sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış konusunda bir uyarıda bulunmuş oldu. Ani  bir şekilde selin yanı sıra su baskınları ile birlikte küçük çaplı dolu yağışı, yağış esnasında kuvvetli bir şekilde rüzgar ve yıldırım benzerindeki olumsuzluklara karşı  çok daha dikkatli ve tedbirli olunmasının gerekli olduğu da ifade ediliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.