Meteoroloji'den uyarı geldi

Yurdun tamamında etkili olmaya devam eden sıcak hava yarın itibariyle yerini soğuk havaya bırakmış olacak.

Meteoroloji'den uyarı geldi


Yurdun tamamında etkili olmaya devam eden sıcak hava yarın itibariyle yerini soğuk havaya bırakmış olacak. İstanbul ili içersinde tam tamına dört gün süresince devam edecek yağışların hemen sonrasında hafta sonunda da kar soğuğu etkili olmaya başlayacak.

Yurdun tamamında mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam eden hava sıcaklıkları yerini  artık soğuk havaya bırakmış olacak. Soğuk havaların ise yarın itibariyle yurdun batı kesimleri içerisinde başlayacak olduğu ve dört gün boyunca devam edecek yağışların sonrasında sıcaklıkların on dereceye kadar düşecek olduğu ifade edildi.

NTV Meteoroloji Editörlerinden biri olan Dilek Çalışkan, yarın itibariyle tam tamına dört gün süresince Marmara ile birlikte Ege Bölgesi'nin yağış alacak olduğunu  ifade etti.  Beklenmekte olan sıcaklıkla alakalı düşüşün sekiz ila on derece arasında olacağını da açıkça ifade eden Dilek Çalışkan Tamamen bir kış havasının yaşanacağını açıkça belirtti. Çalışkan,  söz konus ubu yağışların etkisiyle beraber azalma gösterecek hava sıcaklıklarıyla ilgili olarak haftasonunda ise havanın çok daha soğuk olacağına değinmişken söz konusu bu soğukların kar soğuklarına yakın seyredeceğini ifade etti. Gün içinde aralıklı  bir şekilde devam edeceği açıklanan yağışlar, tam bir şekilde kış yağmurlarını andırıyor olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.