Meteoroloji'den uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir tane ille ilgili turuncu kod, İstanbul ili de dahil olmak üzere tam dokuz tane ille ilgili sarı kodlu sağanak yağış konusunda bir uyarıda bulunmuş durumda.

Meteoroloji'den uyarı!


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir tane ille ilgili turuncu kod, İstanbul ili de dahil olmak üzere tam dokuz tane ille ilgili sarı kodlu sağanak yağış konusunda bir uyarıda bulunmuş durumda. Meteoroloji, sağanak yağışlardan dolayı meydana gelebilecek ani sel baskınlarıyla beraber su baskını benzerindeki bir takım olumsuzluklara karşı  çok daha dikkatli ve de tedbirli olunması konusunda talepte bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu bir açıklamada, 10 Ocak 2021 günüyle alakalı hava durumu tahmin raporunu resmi bir şekilde paylaşmış oldu. Karadeniz Bölgesinin yanı sıra yurdun batı bölgeleriyle alakalı yağış uyarısı gerçekleştirmiş olan Meteoroloji, illerin bazılarını sarı ile birlikte turuncu kodla uyarmış oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sakarya ilinin yanı sıra Yalova ili ile birlikte Kocaeli ili, İstanbul ili, Bursa ili Kırklareli ili, Tekirdağ ili, Çanakkale ili ve de Edirne iliyle ilgili sarı kodda, Balıkesir iliyle alakalı da turuncu kodda sağanak yağış uyarısı yaptı. Sağanak yağışlardan dolayı meydana gelebilecek ani sel baskınları ile birlikte su baskını benzerindeki bir takım olumsuzluklara karşı vatandaşlardan çok daha dikkatli ve de tedbirli olunması talep edildi. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.