Meteoroloji'den yeni bir uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), sağanağın yanı sıra kuvvetli bir durumda devam eden yağışların Salı akşamının yan ısıra Çarşamba gününde de süreceği duyurusunda bulundu.

Meteoroloji'den yeni bir uyarı geldi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), sağanağın yanı sıra kuvvetli bir durumda devam eden yağışların Salı akşamının yan ısıra Çarşamba gününde de süreceği duyurusunda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılırsa ülkemizin kuzeyinin yanı sıra iç bölgelerinin parçalı ve  aynı zamanda yer yer çok bulutlu bir şekilde, Marmara Bölgesinin yanı sıra Ege Bölgesi ile birlikte Batı ve bir de Orta Karadeniz Bölgesi, Doğu Karadeniz bölgesinin kıyı kesimleriyle Isparta ili, Ankara ili, Burdur ili,  Çankırı ili,  Eskişehir ili, Yozgat ili, Sivas ili,  Ardahan ili ve Artvin ili çevrelerinin yerel bir durumda olmak üzre sağanak bir yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki yerlerin az bulutlu bir şekilde ve açık geçeceği konusunda tahminler var.

Yağışların akşam saatleri içerisinde Marmara Bölgesi ile birlikte Kuzey Ege Bölgesinin iç bölümleri, İç Anadolu Bölgesinin kuzey batı kesimi, Batı Karadeniz Bölgesi, Samsun ilinin iç bölgeleri ve Amasya etrafında etkili bir durumda bulunması beklentisi olduğundan dolayı ani selin yanı sıra su baskınları, yıldırım düşmesi, yerel  bir şekilde dolu yağışı, yağış esnasında çok kuvvetli rüzgar, hortum meydana gelmesi, eğimin yüksek durumda bulunduğu yerlerde ise  heyelan uyarıları yapılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.