Meteoroloji sis ve sağanak uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünle ilgili hava durumu raporu içerisinde çeşitli uyarılar gerçekleştirdi.

Meteoroloji sis ve sağanak uyarısında bulundu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünle ilgili hava durumu raporu içerisinde çeşitli uyarılar gerçekleştirdi. Uyarı içerisinde ülkenin batı bölümlerinin yanı sıra Doğu Anadolu bölgesinin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu bir durumda bulunacağı konusunda tahminler var ifadelerine yer verildi. Edirne iliyle birlikte Tekirdağ ilinin iç bölgelerinde hafif  bir şekilde sağanak, Marmara bölgesiyle birlikte İç Ege bölgesi ve  Batı Karadeniz bölgesinin iç kesimlerinin yanı sıra  Orta Karadeniz bölgesinin kıyılarıyla beraber İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde yer yer pusla beraber sis beklentisi olduğu açıklaması yapıldı.

Edirne iliyle birlikte Tekirdağ ilinin iç bölgelerinin hafif bir şekilde sağanak, öteki yerlerin  ise az bulutlu bir şekilde ve açık geçecek olduğu konusunda tahminler var.

Gece ve sabah saatleri içerisinde de Marmara Bölgesiyle birlikte İç Ege Bölgesi, Batı Karadeniz'in iç bölgeleri, Orta Karadeniz  bölgesinin kıyılarıyla beraber İç Anadolu'nun kuzeybatı bölgesinde de yer yer pusla beraber sis beklentisi olduğu açıklaması yapıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.