Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkili olacağının tahmin edildiğini belirtti.

Meteoroloji uyardı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkili olacağının tahmin edildiğini belirtti.

Pazar gününde akşama kadar yurdun tamamında etkili durumda bulunması konusunda beklenti bulunan yağışların, genel olarak yağmur, hafta sonu olduğu zaman iç ve  de doğu bölgeler üzerinde karla karışık yağmurun yanı sıra kar şeklinde görülmesi konusunda bir beklenti var.

Yağışlı durumda bulunan havanın, cuma gününde Doğu Akdeniz Bölgesi ile birlikte Antalya ilinin doğu bölgesinde, cumartesi gününde ise Güneydoğu Anadolu Bölgesi üzerinde kuvvetli yağışlara neden olduktan hemen sonrasında pazar gününde yurdu terk edecek olduğu ön görülmekte.

Hava sıcaklığının ise, cuma gününde batı bölgeler üzerinden başlayıp yağışla beraber azalacak olduğu, fakat ülkenin tamamında mevsim normalleri seviyesinde seyredecek olduğu tahmin edilmekte. Ankara ilinde yarın akşam saatlerine doğru hafif yağmur biçiminde başlayacağı açıklanan yağışların, cuma gününde ise genel olarak yağmur, cumartesi gününde de karla karışık  bir şekilde yağmur ve bazı zamanlarda ise kar biçiminde olması beklenmekte.

İstanbul ili içerisinde yarın öğle saatleri itibariyle başlayacak yağmur biçimindeki yağışların, cuma günüyle beraber cumartesi gününde belirli aralıklarla süreceği tahmin edilmekte. Pazar gününde de İstanbul ilinde bir yağış beklentisi yok.

İzmir ili içerisinde yarın sabah saatleri itibariyle yağmur ve  de sağanak biçiminde görüleceği açıklanan yağışların, cuma gününde sabah erken saatlere dek sürmesi beklenmekte. Hafta sonunda İzmir ili içerisinde yağış ön görülmemekte, havanın genel olarak parçalı ve de çok bulutlu durumda bulunacağı tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.