Meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Karadeniz Bölgesinin iç kısımları ve Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu bölgesinde yarın karla karışık bir şekilde yağmurun yanı sıra kar yağışı beklenmekte.

Meteorolojiden uyarı geldi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Karadeniz Bölgesinin iç kısımları ve Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu bölgesinde yarın karla karışık bir şekilde yağmurun yanı sıra kar yağışı beklenmekte. Öte yandan İstanbul iliyle birlikte Balıkesir ili, Bursa ili, Yozgat ili, Sivas ili, Kayseri ilinin etrafında yağış gerçekleşeceği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan bilgilere bakıldığında, havanın Türkiye'nin kuzey kesimlerinin yanı sıra iç ve de doğu kesimleri içerisinde parçalı ve fazla bulutlu geçeceği tahmin edilmekte.

Marmara Bölgesinin doğu kesimi ile birlikte Batı Karadeniz kıyı kesimi, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz bölgesinin yanında Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu kesimiyle İstanbul ili,  Balıkesir ili, Bursa ili, Yozgat ili, Sivas ili ve Kayseri ilinin etrafında yağış gerçekleşeceği ön görülmekte

Yağışların ise genel olarak yağmurun yanı sıra sağanak, İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Karadeniz Bölgesinin iç kısımları ve Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu kısmında karla karışık bir şekilde yağmur ve de kar şeklinde olması konusunda beklenti var. İç Ege Bölgesi ile birlikte İç Anadolu Bölgesinin batı kesimi ve Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeydoğu kesiminde sabah saatleri ve gece saatlerine doğru yer yer pusla sis olayıyla buzlanma ve don yaşanacak olduğu tahmin edilmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.