Meteorolojiden yağış konusunda uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılmış olan en son değerlendirmelere bakılır ise ülkemizin kuzey bölümlerinin parçalı bir şekilde ve bazı yerlerde fazlasıyla bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz bölgesinin kıyılarının yanı sıra Sinop ili ile birlikte Tokat ili ve Artvin iliyle beraber bu akşamın ilk saatlerinde Ağrı ili etrafının yerel olmak üzere sağanak ve de gök gürültülü sağanak yağışlı bir şekilde geçecek olduğu konusunda tahminler var.

Meteorolojiden yağış konusunda uyarı geldi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılmış olan en son değerlendirmelere bakılır ise ülkemizin kuzey bölümlerinin parçalı bir şekilde ve bazı yerlerde fazlasıyla bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz bölgesinin kıyılarının yanı sıra Sinop ili ile birlikte Tokat ili ve Artvin iliyle beraber bu akşamın ilk saatlerinde Ağrı ili etrafının yerel olmak üzere sağanak ve de gök gürültülü sağanak yağışlı bir şekilde geçecek olduğu konusunda tahminler var. Yağmur yağışlarının yarın (Cuma) sabah saatlerine doğru Samsun ilinin yanı sıra Ordu ili ile birlikte Giresun ili ve aynı zamanda öğle saatlerinin hemen ardından Trabzon ilinin doğu bölgesi, Rize ili ve Artvin ilinin kıyılarında bazı yerlerde kuvvetli (21 kilogram ila 50 kilogram/metrekare) olması konusun beklenti var. Hava sıcaklığı konusunda çok önemli bir değişiklik bulunmayacağı ve mevsim normallerinin seviyesinde seyredecek olduğu konusunda tahminler var.

Meteorolojinin kuvvetli yağışının yanı sıra rüzgar uyarısı konusunda da şu ifadeler kullanılmış oldu: ''Yağışların yarın (Cuma) sabah saatlerine doğru Samsun ilinin yanı sıra Ordu ili, Giresun ili ve öğle saatlerinin ardından Trabzon ilinin doğu bölgesi, Rize ili ve Artvin ilinin kıyı bölgelerinde bazı yerler kuvvetli  bir şekile (21 kilogram ila 50 kilogram/metrekare) olması beklendiği için meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli bir durumda ve tedbirli olunması gereklidir. ''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.