Meteorolojiden yağmur uyarısı

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, 3 Ocak 2021 Pazar günüyle ilgili hava durumu raporunu resmi bir şekilde paylaştı.

Meteorolojiden yağmur uyarısı


Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, 3 Ocak 2021 Pazar günüyle ilgili hava durumu raporunu resmi bir şekilde paylaştı. Söz konusu bu rapora bakılırsa; Edirne ilinin yanı sıra Kırklareli ili ile birlikte Çanakkale ili, Tekirdağ ili, İzmir ili, Muğla ili ve Aydın ilinde sağanak yağış konusunda bir beklenti var. Sağanak yağıştan dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli bir durumda ve çok daha tedbirli olunması da talep edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınmış olan tahminlere bakılırsa, hava sıcaklıklarının ülkenin tamamında mevsim normallerinin üstünde seyretmeyi sürdüreceği de tahmin edilmekte. Rüzgarın de genel olarak güney kesimlerden, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile birlikte Akdeniz Bölgesi içerisinden kuzey ve de kuzeydoğu taraflarından hafif bir şekilde, bazen de  orta kuvvette esecek olduğu tahmin edilmekte

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü; Edirne ilinin yanı sıra Kırklareli ili ile birlikte Çanakkale ili, Tekirdağ ili, İzmir ili, Muğla ili ve Aydın iliyle alakalı yağış uyarısını yaptı. Sağanak yağıştan dolayı da meydana gelebilecek ani sellerin yanı sıra su baskını benzerindeki bir takım olumsuzluklara karşı da  vatandaşlardan çok daha dikkatli bir durumda ve çok daha tedbirli olunması talep edilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.