Meteorolojinin bu haberi çok fazla sevindirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılır ise; yurdun tamamında hiç bir şekilde yağış beklenmemekte.

Meteorolojinin bu haberi çok fazla sevindirdi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılır ise; yurdun tamamında hiç bir şekilde yağış beklenmemekte. Kıyı Ege Bölgesi ile birlikte Trakya'nın batı bölgesinin yer yer fazla bulutlu, öteki yerlerin parçalı ve  ayrıca az bulutlu bir şekilde geçecek olduğu da tahmin edilmekte.

Sabah saatleriyle birlikte gece saatlerine doğru Marmara bölgesinin doğu kısımlarının yanı sıra  İç Ege Bölgesi ile birlikte  İç Anadolu, Bölgesi ve Batı Karadeniz Bölgesinin iç kısımlarıyla Doğu Anadolu Bölgesinin doğu kısmında yer yer sisle birlikte pus hadisesi beklenmekte. Rüzgarın; Trakya'nın batı bölgesi ile birlikte Kuzey Ege kıyı bölgelerinde güney ve güneybatı taraflardan yer yer kuvvetli  bir şekilde (40 ila 60 Kilometre/saat) esecek olduğu konusunda tahminler var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınmış olan tahminlere bakılır ise, hava sıcaklığının yurdun tamamında artıp, mevsim normallerinin dört ila sekiz derece üstünde seyredecek olduğu tahmin edilmekte. Rüzgar, genel olarak güney ile birlikte güneydoğu taraflardan hafif  bir şekilde ve ara sıra orta kuvvetli bir şekilde, Trakya'nın batı bölgesi ile birlikte Kıyı Ege bölgesinde yer yer kuvvetli (40 ila 60 Kilometre/saat) bir şekilde esmesi beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.