Milas Belediyesi çalışmalarını durdurmadı

Milas Belediyesi koronavirüsle alakalı mücadelesi aralıksız olarak devam ettirirken , bir taraftan da mahalleler içerisinde çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Milas Belediyesi çalışmalarını durdurmadı


Milas Belediyesi koronavirüsle alakalı mücadelesi aralıksız olarak devam ettirirken , bir taraftan da mahalleler içerisinde çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

16 Mart tarihi içerisinde uygulaya koyulan koronavirüs tedbirlerinin dahilinde ilçenin dört bir tarafında ilaçlamanın yanı sıra maske dağıtımı ile birlikte bütün alanların dezenfektanı konusunda çok önemli bir çalışma yürütmüş olan Milas Belediyesi, öteki çalışmalarını da hiç bir şekilde aksatmadan devam ettirmekte.

Yaz sezonunun başlamış olması ve 1 Haziran tarihinden itibaren yeni normalleşmeye geçilme kararı alınmasının sonrasında ilçenin tamamında çalışmalarına ağırlık vermiş bulunan Milas Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren Fen İşleri'nin yanı sıra Çevre Temizlik İşleri  ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüklerine bağlı ekipler ot biçme işleminin yanı sıra çevre temizliği ile birlikte parke döşemesi işlemleri, taş duvar örme işlemleri ve yeni çocuk parkları benzerindeki pek çok farklı  çalışmayı bir arada yürütmeye devam ediyor.

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla Güllük Mahallesi içerisinde, yeni parke döşemesi işinin yanı sıra yağmurdan dolayı yıkıldığı açıklanan taş duvarlar tamir edilmiş durumdayken, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Manastır Caddesi'nin üstünde yer alan alanı yeşillendirip yeni çocuk oyun parkı kurmuş oldu. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ayrıca ardımızda bırakmış olduğumuz günler içerisinde Kultak Mahallesi üzerinde yaşanmış olan aşırı yağıştan sonra bozulmuş olan yolların tamiratını da devam ettirmekte.

Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de çalışmalarına Selimiye Mahallesi içerisinde ağırlık vermiş durumda. Selimiye Mahallesi içerisinde bütün cadde ve sokaklar üzerinde yabani ot biçme işlerinin yanında ilaçlama ieşlemleri ile birlikte dezenfektan çalışmaları da devam ettirilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.