Minibüs elektrik direğine çarparak devrildi

Minibüs Elektrik Direğine Çarparak Devrildi

Minibüs elektrik direğine çarparak devrildi


Muğla ilinde yer alan fethiye ilçesi içerisinde  aydınlatma direğine çarpmış olan minibüste bulunan 2 insan çok kötü bir şekilde yaşamını yitirdi.

Bu olay Fethiye - Antalya Karayolu üzerinde yer alan Osman Kaya Bulvarı Çatalarık bölgesi içerisinde gerçekleşti. Şofor koltuğunda Soner Tülü (30) bulunan 26 LA 075 plakasına sahip olan minibüs, direksiyonun kontrolünü yitirerek refüj kısmına düştü.

Refüj kısmında yaklaşık olarak 20 metre boyunca sürüklenmiş olan minibüs daha sonrasında ise aydınlatma hızlı bir şekilde direğine çarptı. Gerçekleşen bu kazayı görmüş olan çevredeki insanlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kazayla ilgili bilgi verip yardım istedi.

Olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda Ambulans ile birlikte itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kazanın gerçekleştiği yerde yağmış oldukları müdahalede Soner Tülü ile birlikte minibüste yer alan ve 40 yaşında olduğu tespit edilen Dilek Karayel’in yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi.

Tülü ile Karayel’in cansız bedenleri ise polis ekiplerinin tarafından yapılan incelemeden hemen sonra Fethiye Devlet Hastanesi'nde yer alan morg'a götürüldü. Gerçekleşen bu kaza esnasında yaşamını yitirenlerin yakıları ise kaza yerinde sinir krizleri geçirdi.

Gerçekleşen bu kazayla alakalı olarak başlatılmış olan soruşturmayı ise Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Trafik Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri devam ettiriyor..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.