Minik Ayda için doğum günü sürprizi yaptılar

İzmir ilinde meydana gelen depremden tam tamına 91 saat sonrasında çöken Rıza Bey Apartmanın enkazından kurtarılarak mucize bebek olarak herkesi heyecanlandıran Ayda Gezgin dört yaşına basmış durumda.

Minik Ayda için doğum günü sürprizi yaptılar


İzmir ilinde meydana gelen depremden tam tamına 91 saat sonrasında çöken Rıza Bey Apartmanın enkazından kurtarılarak mucize bebek olarak herkesi heyecanlandıran Ayda Gezgin dört yaşına basmış durumda. Mucize bebeklerden biri olan Ayda’nın doğum günü de Bornova Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Doktor Mustafa İduğ’un makamı içerisinde hazırlanan tamamen sürpriz bir partiyle kutlanmış oldu.

Ayda'ya özel olarak hazırlanan organizasyon kapsamında  Başkan  görevinde bulunan İduğ’nun makam odası balonlar kullanılarak süslenmiş durumdayken, minik Ayda için de en çok sevmekte olduğu çizgi film karakterlerinden Elsa’nın kostümü hediye edilmiş oldu. Babası Uğur Gezgin'in yanı sıra abisi Atakan Gezgin ile birlikte amcası Onur ve de onun eşi Tuğba Gezgin'le beraber söz konusu bu partiye gelmiş bulunan Ayda’nın mutluluğu da gözlerinden okunuyordu. Mucize bebeklerden biri olan Ayda, kendisine özel bir şekilde yaptırılmış olan doğum günü pastasını ise yanında yer alan abisiyle beraber üfledi.

Ayda Gezgin’in tam tamına 91 saatin ardından çok sağlıklı bir biçimde kurtarılmış olmasının büyük mucize olduğunu anımsatan Başkan  görevinde bulunanMustafa İduğ, minik Ayda bebeğin acısını hafifletme konusunda bir isteklerinin olduğunu belirterek onu mutlu edebilmek için böyle bir organizasyon yaptıklarına değindi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.