Miras için babasını öldürdü

Aydın ilinde yer alan Didim ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren B. T (36) adlı kadın, erkek arkadaşı tarafından mirasın kendisine kalması amacıyla abisinin yanı sıra babasını öldürmesinin gerekli olduğunu ifade ettikten sonra evde yer alanları gözleme yaparak zehirlemeye karar vermiş oldu.

Miras için babasını öldürdü


Aydın ilinde yer alan Didim ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren B. T (36) adlı kadın, erkek arkadaşı tarafından mirasın kendisine kalması amacıyla abisinin yanı sıra babasını öldürmesinin gerekli olduğunu ifade ettikten sonra evde yer alanları gözleme yaparak zehirlemeye karar vermiş oldu. Hayır maksadıyla dağıtılmış olduğu ifade edilen gözlemeleri yediği bilgisine ulaşılan baba yaşamını yitirirken, abisi de iyileşmiş oldu. Kısa zaman içinde yakayı ele vermiş olan kadının da içlerinde bulunan üç tane zanlı, tutuklanıp cezaevine yollandı.

3 Nisan tarihi içerisinde Ali Karateke'yla oğlu, hayır yemeği amacıyla evlerine getirilmiş olan gözlemeyi yedikten bir süre sonrasında gıda zehirlenmesi şeklindeki bir şüpheyle Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı gün içerisinde oğlu ile birlikte taburcu edildiği bilgisine ulaşılan Karateke, 4 Nisan  tarihinde sabaha karşı yaşamını yitirdi. Karateke'nin yaşamını yitirmiş olmasını şüpheli bulmuş olan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın araştırılabilmesi amacıyla özel bir ekip kurmuş oldu. Söz konusu bu ekipler, mahalle içerisinde yapmış oldukları araştırma esnasında farklı hiçbir eve gözleme götürülmemiş olduğunu tespit etti. Maktulün yaşamını sürdürdüğü evin çevresinde yer alan güvenlik kameralarına ait kayıtlarını incelemiş bulunan ekipler, ticari taksi ile gelmiş olan kişinin eve gözleme bıramış bulunduğunu, taksinin de Nazilli ilçesinde faaliyet göstermekte bulunduğunu tespit etti.

Taksicinin ifadesi içerisinde, arabanın Ali Karateke'nin kızı B. T (36) ile birlikte erkek arkadaşı N. K tarafından kiralanmış olduğunu, söz konusu bu ikilinin İ. Y'ye bir poşet vermiş olduğunu ve onun ise içerisinde gözleme bulunan poşeti Karateke'nin evine götürmüş olduğunun söylemesinin sonrasında şüpheli şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alındığı açıklanan B. T ile birlikte N. K ve de İ. Y, işlemlerinin hemen sonrasında çıkartıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.