Motosiklet ile metrobüs çarpıştı

Mecidiyeköy ilçesi içerisinde metrobüs yolu üzerinde ilerlemeye başlayan bir motosikletin, metrobüsle çarpışmasından dolayı üç kişi yaralanmış oldu.

Motosiklet ile metrobüs çarpıştı


Mecidiyeköy ilçesi içerisinde metrobüs yolu üzerinde ilerlemeye başlayan bir motosikletin, metrobüsle çarpışmasından dolayı üç kişi yaralanmış oldu. Ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan motosiklet şoförüyle metrobüste yer alan iki tane yolcu hastaneye götürüldü. Motosiklet şoförü, hastane içerisinde yapılmış olan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Kazanın yaşandığı an ise saniye saniye metrobüsün üzerinde yer alan kameraya yansıdı.

Söz konusu bu kaza, saatler 21:00 civarında Mecidiyeköy Köprüsü'nün üstünde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, metrobüs yolu üzerinde ilerlemekte olan, ismi tespit edilemeyen sürücünün kullanmakta olduğu 34 BOZ 442 plakasına sahip motosiklet, karşı taraftan gelmekte olan 34 TN 2706 plakasına sahip bir metrobüsle çarpıştı.

Söz konusu bu kaza kapsamında motosikletin şoförü ağır bir şekilde yaralanmışken, metrobüste yer alan iki tane yolcu da hafif bir şekilde yaralandı. Bildirilmesinin sonrasında olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ekibiyle birlikte sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık personelleri, motosiklet şoförüne olayın yaşandığı yerde kalp masajı gerçekleştirdi. Müdahalenin hemen sonrasında ise motosiklet şoförüyle hafif yaralanmış olan 2 tane yolcu hastaneye götürüldü. Motosiklet şoförü Emre Can Azder, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ile Araştırma Hastanesi içerisinde gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.