Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden büyük deniz temizliği projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ''Mavi Deniz Temiz Kıyılar'' isimli projeyle beraber başlatmış olduğu denizden atık toplama hizmeti konusunda bu güne dek tam tamına 420.288 poşet  kadar katı atık toplamış oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden büyük deniz temizliği projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ''Mavi Deniz Temiz Kıyılar'' isimli projeyle beraber başlatmış olduğu denizden atık toplama hizmeti konusunda bu güne dek tam tamına 420.288 poşet  kadar katı atık toplamış oldu. Tekneler üzerinden atık toplama hizmetini yerinde inceleme gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Doktor Osman Gürün açıklamasında; ''Mavi kıyılar üzerinde tüm misafirlerimizi temiz denizler içerisinde ağırlamaya gezmelerini temin etmeye gayret edeceğiz'' ifadeleriyle konuşma gerçekleştirdi.
 
Ülkemizde Büyükşehir içerisinde çok önemli bir ilk olarak öne çıkan ve çevre ödülleriyle taçlandırılmış olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 1.480 kilometrelik kıyı şeridinin yanı sıra ülkemizin en uzun kıyı şeridi bulunan Muğla ilinde altı tane teknenin yanı sıra iki tane atık alım merkeziyle beraber deniz araçları üzerinden atık toplamakta.

2014 senesinden bu güne dek tam tamına 9.456  tane tekneye hizmet vermiş bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi, sakin kent ünvanına sahip olan Akyaka ilçesinde 4.180 tane tekneyenin yanı sıra Dalaman koyu ile birlikte Göcek koyları üzerinde de 5.276 tane tekneye hizmet vermiş durumda. Tekneler üzerinden atık yağın yanı sıra sintine ile birlikte atık su ve  de katı atık alımı gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, bugüne dek tam tamına 6.874 litrelik atık yağın yanı sıra 29.995 litre kadar sintine ile birlikte 5 Milyon 219.893 litre kadar atık su toplamış oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.