Muğla'daki depremler çok korkuttu

Sabahın erken saatlerinde Muğla ilinde yer alan Köyceğiz ilçesi içerisinde gerçekleşen 3.7 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında Ula ilçesi içerisinde 3,2 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

Muğla'daki depremler çok korkuttu


Sabahın erken saatlerinde Muğla ilinde yer alan Köyceğiz ilçesi içerisinde gerçekleşen 3.7 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında Ula ilçesi içerisinde 3,2 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. Meydana gelmiş olan bu son depremlerin hemen sonrasında Balcılar - Köyceğiz 2.0 şiddetine sahip bir depremle bir defa daha sallanmış oldu.

Türkiye içerisinden sürekli olarak son dakika deprem haberleri gelmeyi sürdürüyor.. Aktif bir şekilde fay hatlarının üstünde yer alan ülkemiz ve etrafında gerçekleşen depremler halk içerisinde büyük bir korkunun yanı sıra paniğe de sebep olabiliyor. Sabah erken saatlerde Muğla ili içerisinde arka arkaya üç tane deprem gerçekleşti. Depremler arasındaki en fazla şiddetli olan ise 3.7 büyüklüğüyle birlikte Köyceğiz ilçesinde meydana geldi. Karaböğürtlen Ula  ilçesi merkez üssü olmak üzre 3,2 büyüklüğüne sahip bir depremin yanı sıra en son ise Balcılar Köyceğiz merkez üssü olarak açıklanmak üzere 2.0 büyüklüğüne sahip bir deprem daha gerçekleşti

Sabahın çok erken saatlerinde meydana gelen bu 3 tane deprem de vatandaşlar arasında çok büyük bir korkuyla birlikte paniğe sebep oldu.

Deprem ülkesi olarak öne çıkan ve pek çok kenti de fay hattının üstünde yer alan Türkiye'de nerdeyse her gün ufak şiddete sahip bile olsa yer sarsıntıları gerçekleşiyor. Vatandaşların çok fazla  merak etmiş olduğu depremin ne kadar şiddetli olduğu, ne kadar derinlikte olduğu benzerindeki bütün bilgiler de Kandilli Rasathanesi'nin yanı sıra AFAD tarafından da saniye saniye paylaşılmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.