Naci Görür'den yeni bir tane daha uyarı geldi

Elazığ ili içerisinde gerçekleşmiş olan  6.8 büyüklüğündeki depremden hemen öncesinde uyarılar gerçekleştiren Profesör Doktor Naci Görür, CNN Türk kanalında katılmış olduğu bir canlı yayın esnasında muhtemel yeni depremlerle ilgili olarak uyarıda bulunmuş durumda.

Naci Görür'den yeni bir tane daha uyarı geldi


Elazığ ili içerisinde gerçekleşmiş olan  6.8 büyüklüğündeki depremden hemen öncesinde uyarılar gerçekleştiren Profesör Doktor Naci Görür, CNN Türk kanalında katılmış olduğu bir canlı yayın esnasında muhtemel yeni depremlerle ilgili olarak uyarıda bulunmuş durumda. Doğu Anadolu Fay Hattı'nın artık uyanmış olduğunu ifade eden Görür Bingöl ilinin yanı sıra Malatya ili ile birlikte Adıyaman ili, Hatay ili ve de  Kahramanmaraş iliyle ilgili farklı bir parantez açmış durumda.


Elazığ ili içerisinde gerçekleşen 6.8 büyüklüğünedeki depremden hemen öncesinde uyarılar gerçekleştiren ve  sonrasında ''Uyarıda bulunduk. Hiç bir şekilde dikkate almadılar'' ifadelerine yer veren Profesör Doktor Naci Görür, yeni bir takım uyarılar gerçekleştirdi. CNN Türk canlı yayını esnasına katılım gerçekleştiren Profesör Doktor Naci Görür, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın uyanmış olduğunu ifade ederek; ''Palu ile birlikte Bingöl arasına ve sonrasında Sivrice ile birlikte Malatya ve Adıyaman yöresine bundan böyle çok daha dikkatli bakmak gerekiyor'' ifadelerine yer verdi.

En son büyük depremini 1513 senesi içerisinde yaşamış olan Maraş iliyle ilgili olarakta çok farklı bir parantez açmış oldu. Bilim Akademisi Üyelerinden Profesör Doktor Naci Görür, üç ay öncesinde canlı yayın esnasında Elazığ depremine karşı uyarılarda bulunmuştu. Görür, meydana gelen depremden sonra CNN Türk kanalında çok daha yeni açıklamalar gerçekleştirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.