Nöbet tutan zabıtalar açıklama yaptı

Kocaeli ilinde yer alan Dilovası isimli ilçeyi çok uzun bir zamandan beri rahatsız etmekte bulunan kokunun kaynağını bulabilmek amacıyla gece boyunca nöbet tutmuş olan zabıta personelleri, kanalizasyona kaçak bir şekilde kimyasal atıklar dökmüş olan vidanjörlere suçüstü operasyon yapmış oldu.

Nöbet tutan zabıtalar açıklama yaptı


Kocaeli ilinde yer alan Dilovası isimli ilçeyi çok uzun bir zamandan beri rahatsız etmekte bulunan kokunun kaynağını bulabilmek amacıyla gece boyunca nöbet tutmuş olan zabıta personelleri, kanalizasyona kaçak bir şekilde kimyasal atıklar dökmüş olan vidanjörlere suçüstü operasyon yapmış oldu. Kimyasallar ile birlikte ilçeyi  adeta kokuya boğmuş bulunan şirkete 1 milyon 860.000 Türk Lirası tutarında bir ceza kesilmiş oldu.

Kocaeli ilinde yer alan Dilovası ilçesine bağlı durumdaki Diliskelesi Mahallesi üzerinde nerden gelmekte olduğu tespit edilemeyen bir tane koku  çok uzun bir zaman boyunca vatandaşları rahatsız etmeyi sürdürdü. Bu konuyla ilgili olarak yetkililere ihbarda bulunmasının hemen sonrasında hızlı bir şekilde harekete geçmiş olan Dilovası Belediyesi'ne ait Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı görevinde bulunan Hamza Şayir'in talimatta bulunmasıyla 24 saat boyunca koku nöbeti tutmaya başladı. İl Çevre ile Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekiplerle ortak bir şekilde çalışma gerçekleştirmiş olan Dilovası Belediyesine bağlı personeller kokunun sebebi kimyasalları taşımakta bulunan vidanjörleri, kanalizasyon sistemine açılmış rögara atık döktükleri esnada yakaladı. İlk tespitlere bakılır ise vidanjörlerin içinde yer alan kimyasal maddelerle rögarların iç kısmına bırakılmış olan kimyasalların aynı oldukları tespit edilmişken, şirkete de 1 milyon 860.000 Türk Lirası tutarında  para cezası kesilmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.