O meydana artık HES koduyla girilecek

Koronavirüsle ilgili vakaları önleme maksadıyla Esenler İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, ilçe içerisinde çok daha yeni tedbirleri hayata geçirmeye başladı.

O meydana artık HES koduyla girilecek


Koronavirüsle ilgili vakaları önleme maksadıyla Esenler İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, ilçe içerisinde çok daha yeni tedbirleri hayata geçirmeye başladı. Söz konusu bu tedbirlerin dahilinde Dörtyol Meydanı ile birlikte yayalarla alakalı sirkülasyonunun en çok olduğu Davutpaşa Caddesi içerisine HES kodu kullanılarak girilmesi konusunda bir karar alınmış oldu.

Çoğalma gösteren koronavirüs ile alakalı vakaları önleme maksadıyla 5 Kasım tarihi içerisinde toplanmış bulunan Esenler İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, ilçede yer alan vaka sayılarını azaltmanın yanı sıra yayılma hızını önleme amacıyla bir dizi tedbir almış durumda. Söz konusu bu tedbirlerin dahilinde ise kurul, Esenler adlı ilçenin en büyük meydanı olarak öne çıkan Dörtyol Meydanı'yla birlikte yayalarla alakalı sirkülasyonunun en çok olarak öne çıkan Davutpaşa Caddesi'ne Hayat Eve Sığar (HES) koduyla girilmesi konusunda karar almış durumda. 

Öte yandan, ilçe içerisinde yer alan kapalı pazar alanları ve açık pazar alanları içerisinde tezgah kuracak pazarcılara ve personellere de HES kodu mecburiyeti getirilmiş bir durumda. HES koduna sahip olmayanlar söz konusu bu meydan ve caddeye alınmayacakken, kaçak giriş gerçekleştirmiş olanlara ise cezai işlem uygulanacağı açıklaması yapıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.