O taksiciye 27 sene hapis cezası

Taksiye binmiş olan genç  yaştaki bir kıza tecavüz etmiş olan Tamer Özcan, 14 senelik bir ceza almış durumda.

O taksiciye 27 sene hapis cezası


Taksiye binmiş olan genç  yaştaki bir kıza tecavüz etmiş olan Tamer Özcan, 14 senelik bir ceza almış durumda. Ceza ise; ''Cinsel  bir şekilde saldırı, kişiyi özgürlüğünden yoksun bırakmak, kendini savunamayacak bir durumda olan kişiye karşı işlenme'' şeklindeki suçlarla 27 seneye çıkartıldı.

Sabah gazetesi içerisinde yer alan Atakan Irmak tarafından yapılan habere bakılırsa; İstanbul ilinde ardımızda bıraktığımız şubat ayında S. U. (22) adına sahip genç bir kız, arkadaşlarından P. D.'yle beraber Tamer Özcan'ın şoför olduğu taksiye bindi. P. D.'yi evine kadar bırakmış olan şoför, S. U.'nun alkollü bir durumda bulunmasından faydalanıp arabayı ıssız bir yere çektikten sonra üç saat boyunca cinsel saldırı gerçekleştirdi.

S. U. sabah saatlerinde kendine geldiği zaman taksicinin cinsel bir saldırıda bulunduğunu gördükten sonra öldürülecek olduğunu düşünüp Özcan'ın bütün taleplerini yerine getirmiş oldu. Özcan genç yaştaki kızdan taksi parasını alarak yolun yanında bıraktı ve gitti. Yoldan geçmekte olan bir tane şoför, kızı arabasına aldığını öğrendiği taksiciden şikayetçi oldu.

Gözaltına alındığı açıklanan taksici ise genç kız ile kendi talebiyle ilişkiye girmiş olduğunu ileri sürdü. Fakat takside yer alan güvenlik kamerasına ait görüntüler ise Özcan'ı yalanlamaktaydı. Tutuklanmış olan Özcan'ı mahkeme nitelikli  bir şekilde cinsel saldırı suçu sebebiyle 14 senelik bir hapse mahkum etmiş oldu.

Söz konusu bu ceza, suçun beden ya da ruh açısından kendisini savunamayacak bir kişiye yapılmasından dolayı 21 seneye kadar çıkartıldı. Öte yandan, kişiyi özgürlüğünden yoksun kılma suçundan 2 sene, kendisini hiç bir şekilde savunamayacak bir kişiye yapıldığından dolayı 2 sene, cinsel maksatla işlemiş olduğu gerekçesiyle  de 2 sene daha arttırıp toplamda 27 senelik bir hapis cezasına mahkum etmiş bulundu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.