Okul yolunda feci kaza

Kocaeli ili içerisinde, servisi kaçırmış olan çocukları Şükrü Azizcan (12) ile birlikte Şiyan Azizcan Avran (10) ve  komşusunun oğlu olan Mahmut Hulagü'yü (11) aracıyla okula bırakmayı isteyen Fikret Avran, park durumundaki bir TIR'a çarptı.

Okul yolunda feci kaza


Kocaeli ili içerisinde, servisi kaçırmış olan çocukları Şükrü Azizcan (12) ile birlikte Şiyan Azizcan Avran (10) ve  komşusunun oğlu olan Mahmut Hulagü'yü (11) aracıyla okula bırakmayı isteyen Fikret Avran, park durumundaki bir TIR'a çarptı. Kaza esnasında Mahmut ve Şükrü Azizcan yaşamını kaybederken, sürücü ve öteki oğlu ise yaralandı.


Kaza ise, sabah erken saatlerde, Körfez ilçesinde yer alan Hürriyet Bulvarı'nda gerçekleşti. Barbaros Mahallesi içerisinde ikamet eden Fikret Avran, iddialara bakılırsa, servisi kaçırmış olan çocukları Şükrü Azizcan ile birlikte Şiyan Azizcan Avran ve komşularının oğlu olan Mahmut Hulagü'yü İgsaş Ortaokulu'na götürebilmek amacıyla yola çıktı. Fikret Avran yönetiminde bulunan araç, kontrolden çıkarak, yolun kenarında park durumunda bulunan  TIR'a arka taraftan çarptı.

Kaza esnasında Fikret Avran ve de oğullarından komşusunun oğlu yaralanırken, otomobilin sağ kısmında bir hasar gerçekleşti. Kazanın ihbarı üstüne olayın gerçekleştiği itfaiye ile birlikte sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin araçtan çıkarttığı 4 tane yaralıya, sağlık görevlileri de ilk müdahaleyi olayın gerçekleştiği yerde yaptı. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Mahmut Hulagü, ambulans ile Körfez'de yer alan özel bir hastaneye götürülürken, Fikret Avran ile birlikte oğulları Şükrü Azizcan ve Şiyan Azat Avran'da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mahmut Hulagü ile birlikte Şükrü Azizcan Avran ise, doktorların bütün müdahalelerine karşın yaşamını kaybetti. Fikret Avran ile Şiyan Azat Avran'ın ise hastanede yer alan tedavilerinin sürdüğü ifade edildi

Mahmut Hulagü'nün ailesiyle birlikte Avran ailesinin yakınları, acı durumdaki haberi alıp, gelmiş oldukları hastanelerin önünde sinir krizleri geçirdi. Kazayla alakalı olarak bir soruşturma da başlatıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.