Ölümündeki gerçek tomografiyle ortaya çıktı

Osmaniye içerisinde binmiş olduğu bisikletiyle evinin yer aldığı mahallede dolaşırken bisikletten düşerek aniden yere yığıldığı açıklanan 10 yaşında bulunan Mustafa Şahin'in ölüm nedeni de çekilmiş tomografide ortaya çıkmış durumda.

Ölümündeki gerçek tomografiyle ortaya çıktı


Osmaniye içerisinde binmiş olduğu bisikletiyle evinin yer aldığı mahallede dolaşırken bisikletten düşerek aniden yere yığıldığı açıklanan 10 yaşında bulunan Mustafa Şahin'in ölüm nedeni de çekilmiş tomografide ortaya çıkmış durumda. Şahin'in çekilmiş olan tomografisi içerisinde, baş kısmında tabanca mermisinin çekirdeği tespit edilmiş durumda.

Söz konusu bu olay, 7 Haziran 2020 Pazar gününde saatler 19:30 civarında Rahime Hatun Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Anneannesiyle beraber yaşamını sürdüren Mustafa Şahin, bisikletiyle evinin yer aldığı mahalle içerisinde dolaşırken aniden düşerek yere yığılmış oldu. Mustafa Şahin'in farkına varanlar, sağlık personellerine ihbarda bulundu.

İhbarda bulunulmasının sonrasında sağlık personelleri, Şahin'e ilk müdahaleleri gerçekleştirmesinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burda bir tomogrofisi çekilmiş olan Şahin'in baş kısmında dokuz milimetre tabanca mermisi çekirdeğinin tespit edildiği açıklandı. Bunun hemen sonrasında ise doktorlar, tomografinin sonucunu alarak polis ekiplerine bildirdi.

Polis memurları ise, silahı ateşlemiş olan kişinin tespit edilmesi amacıyla özel bir çalışma başlatmış durumda. Mustafa Şahin, geçmiş olduğumuz gün saatler 17.30 civarında yaşam savaşını yitirdi. Otopsisi yapılmış olan Mustafa Şahin, öğle namazının hemen sonrasında kılınan cenaze namazından hemen sonra Osmaniye Asri Mezarlık'ta toprağa verilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.