Otobüsün altında kaldı ve yaşamını yitirdi

Denizli ili içerisinde yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı. Kaza esnasında otomobilden fırlamış olan araç şoförü, otobüsün altında kalıp yaşamını yitirdi.

Otobüsün altında kaldı ve yaşamını yitirdi


Denizli ili içerisinde yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı. Kaza esnasında otomobilden fırlamış olan araç şoförü, otobüsün altında kalıp yaşamını yitirdi.


Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise kaza, Acıpayam ilçesinde yer alan Denizli - Antalya karayolunun sanayi kavşağı üzerinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, Yaşar Ç. (57) yönetiminde bulunan 09 D 4636 plakasına sahip bir yolcu otobüsü, Antalya yönüne doğru seyir durumundayken, sanayi kavşağı üzerinde tali yoldan aniden karayoluna çıkmış olan Mehmet Öztürk’ün (51) kullanmakta olduğu 20 ES 372 plakasına sahip otomobile çarptı. Kaza esnasında çarpışmanın etkisi ile birlikte otomobilden fırlamış olan şoför Öztürk, çarpmış olan yolcu otobüsünün altında kalıp olayın gerçekleştiği yerde yaşamını yitirdi. Otobüste yer alan 3 tane yolcu da hafif bir biçimde yaralandı. 

Kazayı görmüş olan çevrede yer alanlar bu durumu 112 acil servisine ihbar etti. İhbar üstüne olayın gerçekleştiği yere sağlık ekipleri yönlendirildi. Otobüste yer alan 3 tane yolcu, olayın gerçekleştiği yerde gerçekleştirilen ilk müdahalenin hemen sonrasında Acıpayam Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralı olanların durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Kaza esnasında yaşamını yitiren otomobil şoförü Öztürk’ün cansız bedeni otopsi yapılmak amacıyla Acıpayam Devlet Hastanesinin morguna götürüldü. Otobüste yer alan yolcular da ifadeleri alındıktan sonra farklı bir otobüs ile Antalya’ya yollandı. Kaza ile alakalı olarak bir soruşturma da başlatıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.