Petrolle ilgili kurnazlığa sert bir tepki gösterdi

AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik, Pentagon sözcüsü görevinde bulunan  Jonathan Hoffman tarafından Suriye'de yer alan petrollerin bütün gelirlerinin terör örgütlerinden bir tanesi olan SDG'ye gidecek olduğu konusunda duyuru yapmasının hemen sonrasında Twitter platformu üzerinden bir takım açıklamalar gerçekleştirdi.

Petrolle ilgili kurnazlığa sert bir tepki gösterdi


AK Parti'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Ömer Çelik, Pentagon sözcüsü görevinde bulunan  Jonathan Hoffman tarafından Suriye'de yer alan petrollerin bütün gelirlerinin terör örgütlerinden bir tanesi olan SDG'ye gidecek olduğu konusunda duyuru yapmasının hemen sonrasında Twitter platformu üzerinden bir takım açıklamalar gerçekleştirdi. Terör örgütlerinin Suriye'de yer alan halka ait kaynaklara el koymuş durumda bulunduğunu ifade eden Çelik, Twitter platformu üzerinde yapmış olduğu açıklamalar içerisinde şu ifadeleri kullandı;

''Birisi demokrasi tarihinin bütün elde etmiş olduğu kazanımlarını tahrip etme konusunda kararlı gibi gözükmekte. İsimsiz bir takım kaynaklar her geçtiğimiz gün Suriye petrolleriyle ilgili olarak yeni bir açıklama gerçekleştiriyor. Suriye'de yer alan petrolün SDG'ye kullandırılacak olduğunu ifade ediyorlar. Suriye'nin halkına ait  durumda bulunan bu kaynaklar üstünde mülkiyet hakkı ilan edebilmek asıl işgalci olarak öne çıkmaktadır. Üstüne üstlük söz konusu bu bu işgalcilik DEAŞ ile birlikte PKK benzerindeki terör örgütlerinin tarafından gerçekleştirilmiş bir durumda.

Terör örgütlerinin tamamı Suriye'nin halkına ait  durumda bulunan kaynaklara el koymuş bir vaziyette. Tarihi eserlerin de tamamını yağmalamış bir durumda. Petrol ilk sırada yer almak üzere kaynakları da satmış durumda. Bu işlemleri ise DEAŞ terör örgütü ile birlikte PKK terör örgütü, YPG terör örgütü , PYD terör örgütü, SDG terör örgütü ve diğer öteki tüm terör örgütleri gerçekleştirdi. Terör örgütleri insanlık suçlarını işlediği sırada aynı zaman içerisinde halka ait  durumda bulunan kaynakları  da tahrip etmektedir. Zira bu bir projedir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.