Polis ekipleri affetmedi

Şanlıurfa ilinin Eyyübiye ilçesi içerisinde drift yaptığı esnada polis ekipleri tarafından tespit edilmiş olan şoföre 5.010 lira tutarında bir para cezası kesildi.

Polis ekipleri affetmedi

Şanlıurfa ilinin Eyyübiye ilçesi içerisinde drift yaptığı esnada polis ekipleri tarafından tespit edilmiş olan şoföre 5.010 lira tutarında bir para cezası kesildi.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Evren Sanayi çıkışının olduğu yerde drift yapılmakta olduğu ve trafik kurallarının ihlal edilmekte olduğu şeklindeki ihbarlar üstüne bir çalışma başlattı. Bölgeye gitmiş olan trafik ekipleri, şoförünün kimliği ile plakası belirtilmemiş modifiye yapıldığıda belirtilen otomobilin drift yapmakta olduğunu tespit edip otomobili hemen durdurdu. Drift yaptığından dolayı da 5.010 lira tutarında bir para cezası kesilmiş olan sürücünün ehliyetine 2 aylık bir zamanla el koymuş olan ekipler, otomobili de 2 ay boyunca trafikten men ettiler. 

Diğer taraftan bölge içerisinde öteki araçları da denetlemiş olan ekipler, öte yandan ''tescil plakasını takmamak veyahut eksik bir plaka takmak, teknik değişiklikleri tescil belgesi içerisinde işletmemek, sürücü belgesi olmadan araç kullanmak, trafik polisinin yapmış olduğu uyarılarını  hiç bir şekilde dikkate almamak, emniyet kemerini takmadan seyahat etmek gibi'' suçların dahilinde de toplamda 7 tane aracın şoförüne 14.207 Türk Lirası tutarında bir cezai işlem uygulaması yaparken, 5 tane otomobili de trafikten men etmiş oldu. 

Son alınan karar ile birlikte artık trafik kurallarını hiçe sayarak drift yapan ve diğer kullanıcıların canını tehlikeye atan kişilere ciddi cezalar verileceği duyurulmuştu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.