Polis masaj salonlarına baskın gerçekleştirdi

Bursa ili içerisinde, Asayiş Şubesi Müdürlüğünde görevli olan Ahlak Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri tarafından masaj salonlarına özel bir baskın gerçekleştirildi.

Polis masaj salonlarına baskın gerçekleştirdi


Bursa ili içerisinde, Asayiş Şubesi Müdürlüğünde görevli olan Ahlak Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri tarafından masaj salonlarına özel bir baskın gerçekleştirildi. Çok fazla sayıda polis memuruyla 41 tane masaj salonuna eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirilen baskınlar sonrasında, 6 tane iş yeri içerisinde yönetmeliğe aykırı  bir şekilde işçi çalıştırılmakta olduğu tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünde yer alan Asayiş Şubesi Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinin yanı sıra Yıldırım ilçesi ve Nilüfer ilçesinde asayiş uygulaması gerçekleştirmiş oldu. Ortalama bir şekilde 500 tane personelin katılmış olduğu uygulama esnasında ilk önce Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, masaj salonlarına özel bir baskın gerçekleştirdi. Eş zamanlı bir şekilde yapılmış olan operasyon kapsamında polisler, masaj salonları içerisinde fuhuş yapılıp yapılmamakta olduğunu, iş yerleriyle birlikte çalışanların ruhsatlarının yanı sıra sigortalarını da denetlemiş oldu. Kırk bir tane masaj salonunu denetlemiş olan ekipler, altı iş yerinde yedi tane çalışanın yönetmeliğe aykırı bir şekilde çalıştırılmakta olduğunu tespit etmiş oldu.

Masaj salonlarının hemen sonrasında günübirlik kiralık apartları da denetlemiş olan ekipler, 82 tane işletme içerisinde tam olarak 488 tane daire denetlemiş oldu. Dört tane işletmeye tespit edilmiş olan eksikliklerden dolayı 45.061 Türk Lirası tutarında idari para cezası kesilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.