Polis memurlarının çalışma şartları için iyileştirme yapıldı

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu'nun verdiği talimatla 81tane  il emniyet müdürlüğüne özel bir genelge yollandı.

Polis memurlarının çalışma şartları için iyileştirme yapıldı


İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu'nun verdiği talimatla 81tane  il emniyet müdürlüğüne özel bir genelge yollandı. Genelgenin dahilinde Emniyet personellerinin moral ile birlikte motivasyonunun, mesleki bir durumdaki dayanışmasının yanı sıra aidiyet duygusu ve de verimliliğinin çoğaltılmasıyla personel memnuniyetinin en üst derecede sağlanabilmesi amacıyla çalışma şartları üzerinde iyileştirmeler gerçekleştirildi. İyileştirmelerin arasında polislere evlilik senesi dönümünde bir gün izin verilecek olması çok fazla dikkati çekti. 

Genelgeye bakılırsa, il emniyet müdürlüklerine bağlı  durumda bulunan polis merkezi amirliklerinin yanı sıra resmi ekipler üzerinde sekiz saat çalışarak 24 saatlik bir istirahat sistemine komple geçilmiş olacak. Öteki birimler üzerinde de bu sisteme geçilebilmesi amacıyla imkanlar kapsamında gereken planlama ve de düzenlemeler yapılıyor olacak.

Personelin mevcut durumdaki senelik izinleri, kış ayları ile yaz ayları içerisinde olmak üzere iki dönem halinde planlanmış olacak ve sebelik iznin en az 3'te birlik kısmı da kış aylarında kullandırılmış olacak. Böylelikle her  bir personelin izninin hepsini her sene kullanması sağlanabiliyor olacak.

Personel, 657 sayısına sahip ''Devlet Memurları Kanunu'' üzerinde değerlendirilmiş olan mazeret izninin bir gününü yetkili amirlerin izni ile evlilik senesi dönümlerinde kullanılabiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.