Polisler bulunması için uğraşıyor

Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesi içerisinde, kimliği henüz tespit edilemeyen bir  tane kadın, Atatürk Anıtı'na balta kullanarak saldırdı.

Polisler bulunması için uğraşıyor


Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesi içerisinde, kimliği henüz tespit edilemeyen bir  tane kadın, Atatürk Anıtı'na balta kullanarak saldırdı. Sadırı yaptıktan sonra kaçarak uzaklaşan kadın, polis ekipleri  tarafından her yerde aranmaya başlandı.

Çorlu ilçesi içerisindeki Omurtak Caddesi üstünde yer alan Atatürk Anıtı'na yaklaşan bir tane kadın, üstünde taşıdığı baltayı çıkartarak, Atatürk Heykelinin ayak bölümüne vurmaya başladı. Çevrede yer alanların tepki göstermeye başladığı bu kadın, daha sonrasında ise baltayı çarşafının iç kısmına gizleyip alandan hızlı bir şekilde uzaklaştı.

Heykelin ayak bölümünde hafif bir şekilde hasarın oluşmuş olduğu saldırı, çevrede yer alan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin yapmış olduğu inceleme esnasında baltalı saldırıyı yapan kadının, Atatürk Anıtı'nın üzerine bir tane yazı da bırakmış olduğu görüldü. İçeriği konusunda bir açıklama yapılmayan yazı, polis ekipleri tarafından alınırken, kaçmış olan kadının yakalanabilmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Çorlu  Kaymakamı görevinde bulunan Cafer Sarılı, Atatürk Anıtı'na gerçekleştirilen baltalı saldırıyla alakalı olarak emniyet mensuplarının çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettirdiğini belirtip; ''Bizler bu tür olayları hiç bir şekilde tasvip etmiyoruz. Emniyet mensubu olan arkadaşlarımız büyük bir titizlikle çalışmalarını devam ettiriyorlar. En kısa zaman içerisinde olayı yapan zanlı yakalanıp adalete teslim edilmiş olacaktır'' ifadeleriyle konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.