Polislere direndi, bacağından vurularak yakalandı

Esenyurt ilçesi içerisinde polis ekiplerine bıçakla direndiği açıklanan cezaevi şüphelisi bacak kısmından vurulup yakalandı.

Polislere direndi, bacağından vurularak yakalandı


Esenyurt ilçesi içerisinde polis ekiplerine bıçakla direndiği açıklanan cezaevi şüphelisi bacak kısmından vurulup yakalandı.

Elde edilen bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay, saatler 16:00 civarında İstiklal Mahallesi'nde yer alan Meşrutiyet Caddesinin üstünde yer alan bir kıraathanede gerçekleşti. Esenyurt Emniyet Müdürlüğünde yer alan Asayiş Şubesi Amirliğine bağlı  durumda bulunan ekipler, cezaevinden firar ettiğini tespit etmiş bulundukları Y. G. adlı şahsı gözaltına almayı istedi. Polis ekiplerine bıçakla saldırıp direnmeye başlayan bu cezaevi firarisi, yakalanmamak amacıyla da dükkan içerisinde bir yangın çıkartmaya çalıştı.


Polis ekipleri ise, kendilerine direnmeye başlayan ve yangın çıkartmaya uğraşan firariyi bacak kısmından vurup yaralamış oldu. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında ise olayın yaşandığı yere hızlı bir şekilde sağlık ekipleri yönlendirildi. Bacak kısmından vurulmuş olan Y. G. adlı şahıs, ambulans aracılığıyla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürülürken sağlık durumunun  ise iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Kıraathaneye intikal eden olay yeri inceleme memurları, dükkan içerisinde özel incelemeler gerçekleştirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.