Pompalı tüfekle rehin almış

Ankara ilinin Yenimahalle ilçesi içerisinde ikamet eden Murat T., halen bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladığı eski eşi Tülay T.'yi ikamet ettiği binada pompalı tüfeğini kullanarak rehin aldı.

Pompalı tüfekle rehin almış


Ankara ilinin Yenimahalle ilçesi içerisinde ikamet eden Murat T., halen bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladığı eski eşi Tülay T.'yi ikamet ettiği binada pompalı tüfeğini kullanarak rehin aldı. Bölgeye  hızlı bir şekilde özel harekat ekipleri yönlendirilirken, yaklaşık olarak yarım saat içerisinde polis ekipleri tarafından ikna edilmiş olan Murat T., hızlı birş ekilde gözaltına alındı.

Olay ise, akşam üzeri Yenimahalle ilçesinde yer alan Sivas Caddesi'nde gerçekleşti. Pamuk Sitesi'nde ikamet eden Murat T., halen bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladığı eski eşi Tülay T.'yi ikamet ettiği binanın giriş katı kısmında pompalı tüfek ile rehin aldı.

Apartman sakinleri tarafından ihbar edilmesi üstüne olayın yaşandığı yere çok  fazla sayıda polisle birlikte sağlık ekibi yönlendirildi. Polisler, bir zaman boyunca Murat T. ile konuşarak ikna etmeye çalıştılar fakat bu konuda başarılı olamadılar.

Bunun üstüne ise olayın gerçekleştiği yere özel harekat polisleri yönlendirildi. Bina önünde yer alan Sivas Caddesi de çift yönlü bir şekilde trafiğe kapatıldı. Daha sonrasında binaya girmiş olan özel harekatla birlikte polis ekipleri, yaklaşık olarak yarım saat devam eden ikna çabalarının sonrasında Murat T.'yi  hızlıca gözaltına aldılar.

Murat T. ile birlikte eski eşi  olan Tülay T. ifadelerinin alınması amacıyla polis merkezine alındılar.

Murat T.'ye ait olan pompalı tüfeğe ise polis ekiplerinin  tarafından el konulduğu açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.