Sakarya'daki yangın büyük bir paniğe sebep oldu

Sakarya ilinde öğle saatlerine doğru bir pasaj içerisinde meydana gelen yangın büyük korku yaşanmasına sebep oldu.

Sakarya'daki yangın büyük bir paniğe sebep oldu


Sakarya ilinde öğle saatlerine doğru bir pasaj içerisinde meydana gelen yangın büyük korku yaşanmasına sebep oldu. Gökyüzünün siyah renkli bulutlar ile kaplanmış olduğu bu yangına da çok  fazla sayıda itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

Söz konusu bu yangın ise Adapazarı ilçesinde yer alan Yahyalar Mahallesinin Turan Caddesi'ndeki 4 kattan  oluşan pasajın ilk katında gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, pasaj içerisinde gerçekleştirilen yalıtım çalışmaları sırasında, yalıtım malzemelerinin tutuşmasından dolayı başlamış olan bu yangın kısa zaman içerisinde büyümüş oldu.

Dumanların bölgeyi hızlı bir şekilde kaplamış olduğu bu yangının ihbarda bulunmasının hemen sonrasında olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda itfaiye ekibiyle birlikte sağlık ekipleri de yönlendirildi. İtfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilmiş olan uzun zamanlı müdahalenden sonra yangın kontrol altına alınmış oldu. Ekipler tarafından söndürme çalışmalarının da sürdüğü açık bir şekilde ifade edildi.

Bölge üzerinde devam eden çalışmalardan dolayı trafikte bir müddet boyunca durma noktasına gelmiş bir durumdayken yangın sırasında dumandan etkilenmiş olan bir vatandaşa sağlık personelleri de olayın gerçekleştiği yerde müdahalede bulundu. Konuyla alakalı olarak inceleme başlatılmış olduğu açıklandı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.